Šta je Klub korisnika Partner MKF? 

Šta je Klub korisnika Partner MKF?

Klub korisnika predstavlja platformu za komunikaciju i razmjenu informacija za sve članove. Članstvom u Klubu korisnika, dobijate pristup velikom broju informacija o proizvodima ili uslugama koji su vam potrebni.

Na primjer: Bavite se poljoprivredom, a htjeli biste da se počnete komercijalno baviti uzgojem stoke, članstvom u Klubu dobijate besplatnu savjetodavnu pomoć naših agronoma o inicijalnom ulaganju, poticajima koje možete ostvariti i svim ostalim pitanjima za koja vam je potrebna stručna pomoć.

Članstvo u Klubu korisnika Partner MKF je potpuno besplatno!

Prednosti članstva:

  • Kroz Klub korisnika ćete iz prve ruke i na vrijeme dobijati sve informacija o promjenama u ponudi Partner MKF putem emaila ili na našoj web stranici.
  • Na našoj web stranici ćete pronaći aktuelne edukativne članke vezano za:

                   - poljoprivredu (u zavisnosti od sezonaliteta),

                   - članke iz područja energijske efikasnosti (npr. isplativost ulaganja u sisteme grijanja, izolaciju ili promjenu stolarije),

                   - korisne članke iz oblasti finansijske edukacije (kako uštedjeti, u šta uložiti novac, kako se pametno zaduživati?),

                   - iskustva naših korisnika iz prve ruke.

  • Mogućnost komunikacije sa Partner MKF preko web stranice. Otvoreni smo za sva vaša pitanja koja se tiču kreditne ponude, savjetovanja u vezi sa biznisom ili konkretnih pitanja vezano za poljoprivredu. Pitanja koja možete postaviti su npr. Kako da odlučim šta da zasijem? Imam neiskorištenog zemljišta na koji način bih ga mogao najbolje iskoristiti? Kako da zaštitim biljke preko zime? Kolika je otkupna cijena brusnica? i druga slična pitanja.

Kako postati član Kluba korisnika Partner MKF?

Da biste postali član Kluba korisnika Partner MKF trebate potpisati pristupnicu u okviru kreditne dokumentacije. Pristupnica znači da želite da svoje podatke (koje vi navedete) podijelite sa ostalim članovima Kluba korisnika. Pristup je besplatan i trajanje članstva nije ograničeno i traje i nakon isteka ugovora o mikrokreditu, bez obzira da li se ugovara novo zaduženje ili ne.

Kako prestati biti član Kluba korisnika Partner MKF?

Članstvo automatski prestaje 11 godina nakon otplate kredita. Da biste prestali biti članom Kluba korisnika Partner MKF trebate nas obavijestiti na jedan od sljedećih načina:

  • Obavijestite vašeg kreditnog službenika.
  • Obavijestite osoblje Partner MKF u najbližoj kancelariji.
  • Pozivom na info liniju: 080 020 207
  • Slanjem emaila na adresu: partner@partner.ba

Preporučujemo vam i sljedeći sadržaj

Prijavite se na naš newsletter